Grup Hepsi Fan Club
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grup Hepsi Fan Club

Spr En Büyük Hepsi Clubu

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Çok süper nickler bunlar (:

3 posters
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin

Çok süper nickler bunlar (: Empty
MesajKonu: Çok süper nickler bunlar (:   Çok süper nickler bunlar (: EmptyC.tesi Ocak 17, 2009 5:55 pm

'Yeni bi başLanqıç yap' dedi eş dost. 'BaşLadıqımı bitiremedim ki' dedim.. OnLar da sustu.

-hoŞuma qiTméDi hayaTa kaTTıkLarı bu séRt aRoma.düZéLebiLmeq iÇin baŞvuRduĞum her teDavinİn sonU koma

rus ruLeti gibi hayaT, tek hamLede biter işin, sana düşen doğRu hamLeyi yapmaK, şansına kaLmış yaşamak..

•#… diiLiiмden düѕмüуσя кσLαуѕα geLde αL iiçiiмden ѕöкüρ αѕкιnι çeкdiiуѕen кαняιмι нeLaL eт нαккιnι

ßéni Sana ßaqLayan Ték $éy ALıp Da VérmédikLérin Kapına Dayanırsam $a$ırma Séndé KaLmı$ TérLikLérim... x) x)

beNden ayrıLmışSın ii haBer bir qsL buLmuşsun ii habeR bnDe bi yakışıkLı buLdum nabeeeeeeeeerrr !!

kalßim buz olmu$ artk kims€yi s£wmiorm s£vsmd£ olmuorm çöz€miorm .. kilit wurulm$ kalßim€ swmiceksn diy£ !

YanLışa qereq Yoq !! Zaten bende Af yoq ! Keyfin biLir oqLum..Bize taw oLan çoq..!!

• SiLdim anıLarımDAN sENi.. Hiç merak etmiorum sewio musun artık beni.. Kafam ruhum bedenim sEN siz!! Eminim mutLusundr ßensiz..!

• ѕєνєη ιηѕαη gιтмєуι вιℓє gєçιямєz αкℓıη∂αη..gι∂єη ιηѕαη ѕєνмємιşтιя вєη вυηυ öğяєη∂ιм вαвαм∂αη...вαкѕαηα gι∂ιуσя ѕєηι ѕєνιуσяυм ∂ιуєη ιηѕαη....

• kalpsizlere duyrulur: türkcell veya telsim hattınızda 3353 e taş gibi kalp yazıp orjinal garantili kırılmaz kalpler cebinizde XxD

~²ºº8~¦ßا K¿§iÑ N¡©️KiM yÚ®️£ĞÌm GïB¦~²ºº9~

kaR$ıLıqsıs duyguLar nefRet kusaR..ßn gidiiim ßu gece buRası ßana Dar !haDe bye bye=))

AŞK..kaç yaşına gelirse gelsin..kiminbedenine uğradıysa..derin kesikler bırakıp..arka kapıdan sessizce çıkıp gidiyor..!

๏̯͡๏)๏̯͡๏) S۪۫۰۪۫E۪۫۰۪۪۪۫۫۫N۪۫۰۪۫İ۪۫۰۰C۪۫۰۪۫O۪۫۰۪۪۪۫۫۫K۪۫۰۰Ö۪ ۫۰۪۫Z۪۫۰۪۪۪۫۫۫L۪۫۰۪۫E۪۫۰D۪۫۰۪۫I۪۫۰۪۪۪۫۫۫M (•̪●)(•̪●)

Aşk nedir bilmedin ki Sevildin sevmedin ki Mutluluk vermedin ki Mutluluğa hakkın yok!

• Beni terk etmeyen tek kişi Y@NLIZLIK oldu

• Cok Sewdim Die Mi Kaybettim Seni…???

• Ooofff n yaptm bn sna, nicin boguosn Yalan A$kınla..Can yakmaksa, yaktin iste.. İntikamsa, aldin iste..

®️__кαLρѕiiz ѕєνgiiLiiм__®️

• •YÜRÊGÎNLÊ••••••••••SÊVÊN••••••••••ÂSL•••••• ••••Â LDÂTMÂZ•

*benim kalemi bi kişi yıktı kalemimi kırdı sözlüğümde sevgiliydi anlamı....

A$k'La SakLanßaç ØYnuYØrum !! £n iYisi içimden 9'a kadar SaymaK we Ønu ØLduğu Yerde UnuTmak ...!!

Bazen aşık olur gülerim Kafam Bozulur Sigara Çekerim Bunalıma Girer Jilet Atarım Gerçekçiyim arkadaş çok görme bana!!!
Eğer içiyorsam rakıyı , eğer gözlerim eskisi gibi değilse, yürüyüşüm değişmişse.KİME NE !!!
Tek tesellim kadehler başka birşey istemez ssahoş etsin yeter ki rakı şarap fark etmez..

BİZ HER NE KADAR LOŞ IŞIK ALTINDA MİNİ ETEKLİ KIZLARLA DANS ETMESİNİ BİLMESEKTE MAHALLE KÖŞELERİNDE YAGMUR ALTLARINDA DELİKANLICA SEVMESİNİ HERKESTEN DAHA İYİ BİLİRİZ...

sEnLe BiRlİkTeİkEn SaAtLeRe YeTiŞeMeDiM;SeNdEn AyRıLdIkTaN sOnRa DaKiKaLaRa ErİşEmEdiM

ßenım damarlarımda dolasan kımyasal bır etkı sen aşk degılsın guzelım senınkı etkıye tepkı

!!!Kahretmişim hayatıma her gece içiyorum,Sevilmeden sevmenin cezasını çekiyorum!!!

!!!!Acıma yok Nefret var,Taviz yok İşkence var,Sen yoksun Sadece ben Varımm !!!

Beni görüp kendini sınama sadece görebildiğin kadarım,Hayat bi kumarsa zarları ben atarım!!!

SiGaRam SaNa BnZiYoRr İçErKn GöZleRiMi YaşArTTıĞı OlUyOr aRaSıRa,çEkeRkN BiTTiğİmİ AtArKeN bİttİĞiNi ANlıYoRuM!!!

MustiC bu Damardaki tokSin Beni Her gördüğün Yerde tiSKin Bu Aramızda Aşk başlamadan Bitsin...

*AŞKMI DEDİN KARŞILIKSIZ O KİŞİNİN YANLIZLIĞIDIR YANLIZLIĞINDA YAŞATTIĞI DÜŞÜNCELERİ GİZLİ ARZULARIDIR BENCE…

BéN YaSaDikÇa séN ÇıLdıRaCaKsin!!!

вєη∂єη αуяı ѕєη şιм∂ι мυтℓυмυѕυη؟؟ вєη вöуℓє αğℓαякєη нυzυяℓυмυѕυη؟؟...

ﻛêήﻛîz Bêή ήêƒêﻛ a£àщáщ..

˙·٠٠•● ˙·٠٠•● BuNaLıM MoDuNDaYıM EfKaR'ıM HaT SaFhAdA

.°•. °•. °•. °•. Her Kalb Kendi Şarkısını Söyler .•° .•° .•° .•°.

küfRetsem hayata bütüN kiNim gideRmi keNdi kaFama sıksam heRşey oRda biteR mi ¿

Kan görmek istiyor gözLerim..Ya akmaLı bedenden ya akıtmaLıyım bi yerden..öLüm istiyor bedenim..ya öLmeLiyim ya öLdürmeLiyim

ßen hayaTında varLığımLa kaLßini ısıTırken.ßazıLarıySa ßen çekiP qiTTiqimdé,ßedenLeriyLe aRqamda ßıraqDıqımın yaTağını ısıTıR

benı yanlız bırakın..!! lanet olası bazı ınsanlardan nefret edıyorum..

~√V^√~√V^√V'^~hani senin için atıyodu ya----------------bak durdurdum
https://gruphepsiclub.benimforum.net
özlem4ever

özlem4ever

Kadın
İş/Hobiler : müzik dinlemek
Lakap : özici

MesajKonu: Geri: Çok süper nickler bunlar (:   Çok süper nickler bunlar (: EmptyC.tesi Ocak 17, 2009 6:02 pm

süper sözler çok saol
https://gruphepsiclub.benimforum.net
chatlaq-emo

chatlaq-emo

MesajKonu: Geri: Çok süper nickler bunlar (:   Çok süper nickler bunlar (: EmptyC.tesi Ocak 17, 2009 8:03 pm

saol sheqer

Çok süper nickler bunlar (:
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Süper ötesi nickler (bence bir bakın)
» nickler ()))((
» İddialı nickler ..*
» Karışık nickler ..*
» SüPéR N!cK[ér